Tvorac planetarnog megahita
Mahmut Orhan

Nova imena

Tvorac planetarnog megahita "Feel" Mahmut Orhan na Sea Dance-u (VIDEO)

Četvrto izdanje Sea Dance festivala ugostiće zvijezdu u vrtoglavom usponu na svjetskoj sceni Mahmuta Orhana. Tvorac planetarnog megahita "Feel" koji je pokorio svjetske top liste, nastupiće na glavnoj festivalskoj bini u subotu 15. jula, u samoj završnici SDF-a kada će nastupiti zajedno sa legendarnim Šon Polom.

Numera "Feel" bilježi preko gotovo 200 miliona pregleda na Jutjubu i nedjeljama je bila najprodavaniji hit na najvećoj onlajn prodavnici DJ scene Beatport, kao i među 20 najprodavanijih na iTunes servisu u više od 20 zemalja.

''Pored megahita “Feel”, publika na Jazu uživaće u istinskom ljetnjem DJ setu mladog umjetnika u kojem se mogu očekivati i magični miksovi numera kao sto su "Age of Emotions", “Uprising”, "Believe Me Now”, "Hold You”, Way To Life”, “Vesaire” i mnogi drugi''.

Zvuke Jamajke na glavnu binu Sea Dance-a festivala donijeće beogradski reggae bend Irie FM, koji se 2012. godine okitio titulom Najboljeg evropskog reggae benda. Ovaj sjajni osmočlani vokalno - instrumantalni sastav publici će se predstaviti plejadom hitova “Kliziš”, “Away”, “I Cry”, “Mystic Twilight” i drugi. 

Na Jaz stižu i veterani muzičke scene, jedna od najdugovječnijih grupa sa ovih prostora Atheist Rap. Biće ovo odlična prilika da se publika na Jazu upozna sa pjesmama sa njihovog aktuelnog, sedmog albuma “Überlauf”, ali i da se prisjeti i đuska uz najveće hitove Wartburg limuzina, Blue trabant, Letnji hit, DR. Pop.


 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.