Budućnost šampion Crne Gore!

Savladali Mornar 76:73

Budućnost šampion Crne Gore!

Budućnost Voli je šampion Crne Gore, 11. put.

U odlučujućem meču za titulu, podgorički sastav je savladao Mornar 76:73, nakon dramatične završnice.

Hrabri Barani, iako su cijelo drugo poluvrijeme igrali bez najboljeg igrača Lamonta Džonsa, a više puta bili u izgubljenoj poziciji, do bukvalno posljednje sekunde su bili u igri.

Prava drama viđena je u posljednjih 20-ak sekundi, kada je do tada nezapaženi Voler pogodio dvije trojke - Budućnost je, međutim, imala sjajnog Nemanju Gordića, koji je pogodio šest vezana bacanja za 76:73.

Bakić je imao šut za produžetke, ali je promašio trojku...

Budućnost je vodila tokom cijelog meča, imala dva puta i 13 razlike, a kada je stekla tu zalihu pet minuta prije kraja izgledalo je da je sve gotovo.

Barani su smogli snage da do kraja zakomplikuju utakmicu, a moglo je da bude i dugačije da su tokom cijelog meča malo bolje izvodili slobodna bacanja - pogodili su ih svega 10 iz 22 pokušaja.

Vijesti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.