Ronaldo nakon het-trika: Samo želim da mi ne zvižde
Foto:AA

Ronaldo nakon het-trika: Samo želim da mi ne zvižde

Kristijano Ronaldo je još jednom odigrao sjajnu utakmicu u dresu Real Madrida. Ovoga puta je u prvoj utakmici polufinala Lige šampiona potopio Atletiko Madrid, postigavši het-trik za trijumf od 3:0 uoči revanša na Visente Kalderonu. Nakon utakmice je poručio navijačima "kraljevskog kluba" da samo želi da mu ne zvižde.

Iako je već godinama najbolji igrač i strijelac madridskog tima, Ronaldo je ove sezone u nekoliko navrata doživio salvu zvižduka sa tribina Santjago Bernabeua.

"Ponavljam, samo želim da mi ne zviždite. Uvijek ću davati sve od sebe", poručio je Ronaldo navijačima Reala, prenosi Anadolija.

Sjajni portugalski fudbaler pogađao je u 10., 73. i 86. minuti za velikih 3:0, čime je nastavljena dominacija Reala u evropskim duelima sa gradskim rivalom. "Kraljevski klub" je 2014. i 2016. godine slavio protiv Atletika u finalu Lige šampiona, a sada je nadomak plasmana u još jedno.

"Naš tim je bio nevjerovatno dobar. Na mene je došao red da postignem golove, ali kao tim smo bili fenomenalni. Bila je to perfektna utakmica, stekli smo dobru prednost, ali još nije gotovo. Atletiko je veoma dobar tim i moramo biti oprezni u srijedu", naglasio je Ronaldo za španske medije.

Revanš utakmica polufinala između Atletika i Reala igraće se 10. maja na stadionu Visente Kalderon.

U drugom polufinalu sastaju se Monako - Juventus, koji će prvu utakmicu odigrati večeras na stadionu Luis II s početkom u 20.45 sati.

Ovosezonsko finale Lige šampiona igraće se na stadionu Millennium u Kardifu 3. juna.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.