Ćavi:  Ronaldo  je spektakularan, ali njegov problem je što postoji Mesi
Ćavi Ernandes

Ćavi: Ronaldo je spektakularan, ali njegov problem je što postoji Mesi

Fudbaler Al Sada Ćavi Ernandes rekao je danas da je Kristijano Ronaldo "spektakularan", ali da je njegov problem to što postoji Lionel Mesi, koga smatra najboljim fudbalerom u istoriji.

U disukusijama oko toga ko je najbolji fudbaler svih vremena stalno se pominju Ronaldo i Mesi, a Ćavi, koji je igrao sa Mesijem u Barseloni, rekao je da Ronaldo zaslužuje poštovanje, ali da nije bolji od Argentinca.

"Kristijano Ronaldo je rođeni strijelac, spektakularan fudbaler. Ali, problem je što je tu Mesi, koji je za mene najbolji fudbaler u istoriji", rekao je Ćavi za televiziju A Bola. 

Barselona i Real Madrid se bore za šampionsku titulu u Primeri. Obje ekipe imaju po 81 bod, ali Real ima utakmicu manje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.