Ova haljina već pet godina krije najluđu priču (FOTO)
Foto: Getty

Ova haljina već pet godina krije najluđu priču (FOTO)

Met gala bal je modna smotra sjvetskog glasa- bez premca. Dok su pripreme za ovogodišnji događaj u toku, u svjetskim medijima osvanula je poslije pet godina čuvana neobična priča o haljini koju je Bijonse nosila 2012. godine.

Dugogodišnji stilista Taj Hunter otkrio je ludu priču koja stoji iza haljine koja je pokrenula modna dešavanja i podstakla žene širom planete da se osmjele i nose neobičnu kombinaciju tila i perja.

"Bijonse je tog dan odlučila da želi da ide na Met Galu. Imala je vrlo ležeran stav, nije željela spektakl, samo da se pojavi. Nije forsirala da je spremimo za tako kratko vrijeme", rekao je čovek koji sa njom sarađuje dugi niz godina.

6312311565906543789eed723267893w640

Tim je ionako bio je u sred priprema za turneju, a bio je to i jedan od prvih "crvenih tepiha" poslije rođenja ćerke Blu Ajvi.

"Givenchy je za nju napravio haljinu za jedan drugi događaj koju nikada nije obukla. Nazvao modnu kuću i dobio haljinu, a potom i poznatu dizajnerku luksuznog nakita, Loraine Švarc koja je pozajmila minđuše. Ostalo je modna istorija", zaključio je Taj.

Bulevar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.