Slavko Kalezić otputovao za Kijev (VIDEO)
Slavko Kalezić

Crnogorski predstavnik na Evroviziji

Slavko Kalezić otputovao za Kijev (VIDEO)

Crnogorski predstavnik na ovogodišnjoj Evroviziji, Slavko Kalezić, uoči odlaska za Kijev, kazao je da će već sjutra imati prvu probu. Za narednu godinu najavio je svoju prvu knjigu, čiji je radni naslov "Evrovizijski san".

"Već sjutra počinju 'ludačke aktivnosti' u susret onome što nas očekuje 9. maja, i mnoge aktivnosti. Već su mu poslali raspored što me sve čeka, i mnogo sam zadovoljan jer će interesovanja sada da se sublimiraju u Kijevu", kazao je Slavko.

On je, gostujući u Jutarnjem programu Javnog servisa, rekao da su prethodna četiri mjeseca, otkad je izabran za predstavnika na Eurosongu, "nevjerovatna avantura".

"Sada me stižu emocije...Upravo ovih 15 dana, to je neko finale svega što smo spremali. O tome sam počeo da pišem knjigu, radni naslov je 'Evrovizijski san', koja će svjetlost dana ugledati sljedeće godine", najavio je Slavko, najavljujući da će knjiga imati minimum stotinu strana.

Komentarišući milionski pregled numere kojom će nas predstavljati na Evroviziji, Slavko kaže da se pregledi uvećavaju za 20-ak hiljada na dnevnom nivou.

"Prvi nastup moj je 9. maja, šesti sam po redu, daću sve od sebe", rekao je Slavko.

Na sceni će, kako je rekao, biti sam.

"Dejan Milićević, reditelj spota, i uopšte evrovizijskog nastupa, napravili smo jedan nastup, koji je vrlo televizijski, a opet i za Arenu. Supervizor koreografije je Milica Cerović iz Beograda. Fokus je na meni, na svemu onome što kao umjetnik šaljem", rekao je Slavko.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.