Crnogorka koja živi bajkovitim životom o kakvom većina žena sanja
Foto:Facebook

Jedna od najuspješnijih manekenki u svijetu

Crnogorka koja živi bajkovitim životom o kakvom većina žena sanja

Emina je 2006. pobijedila na "Elitovom" izboru za model godine, Fashion TV svrstao ju je u top 10 modela, danas je udata za milionera, ima ćerku, i živi raskošnim životom.

Jedna od najuspešnijih manekenki sa ovih prostora, lijepa Emina Čunmuljaj (32) danas živi luksuznim i bajkovitim životom o kakvom većina djevojaka i žena sanja.

13532821101543401899589285484172469648094626n

Emina je rođena u Americi, sa samo 16 godina pobijedila je na “Elitovom” izboru za model godine (2006), pa je ubrzo započela inostranu karijeru u Njujorku. Četiri godine kasnije preselila se sa roditeljima u Crnu Goru.

Emina Čunmuljaj danas je supruga milionera Sema Nazarijana, vlasnika lanca hotela i kockarnica u Las Vegasu, za kojeg se udala u julu 2015. godine.

77570

Važi za jednu od najuspješnijih manekenki u svijetu, a redovno nosi modele najpoznatijih brendova. Bila je i je u top 10 modela “Fashion TV”.

77571

Sada ima 32 godine i prirodna je ljepotica.

em

Emina i njen suprug vjenčali su se na plaži u Meksiku, nedugo zatim dobili su ćerkicu, a danas žive na Bel Eru u Los Anđelesu, u skupocjenoj vili čija je vrijednost oko 33 miliona dolara.

Untitled

Kodex.me/Telegraf.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.