Ispunite san muškarcu: OVO ga jako pali
Ilustracija

Ispunite san muškarcu: OVO ga jako pali

Četiri jednostavne stavke su u stanju da vašeg muškarca bace u oblake. Uvrstite ove aktivnosti u spavaću sobu i bićete zadovoljni.

Muškarci često ističu kako su vrlo jednostavna bića, posebno kada je u pitanju seks. Zbog toga su na veoma jednostavan način saopštili šta ih "pali" u krevetu.

Prljavi govor

Momci su otkrili kako nipošto nije potrebno pričati mnogo i o baš svemu što se događa, ali uvjeravaju kako nekoliko prostih riječi mogu učiniti mnogo. Takođe, spremni su da poštuju granicu koju odredi njihova partnerka. "Jače", "mokra", "ovo je tako dobro" i slične fraze biće sasvim dovoljne. Takođe, mole za što manje "kliničkih" izraza.

Preuzimanje kontrole

Ima nešto jako seksi u ženi koja zna preuzeti kontrolu i to pritom ne mora biti ništa komplikovano. Iniciranje seksa, vezanje, naređivanje gdje i kako i slično je ono što ih jako pali.

Iznenađenja

Ono što takođe žele je i da ih sa vremena na vrijeme djevojke iznenade sa nekom novom pozom, igračkom ili neobičnim mjestom.

Gledanje

Muškarci ne skrivaju da su vizuelni tipovi pa ih itekako pali kada im žene omoguće dobar pogled na akciju, u koju spada i ona solo akcija. Još ako im je tokom toga sve ostalo zabranjeno...

Ženski magazin

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.