Marina Berluskoni: Prodaja Milana poraz za sve ali bolje stanje na računima
Marina Berluskoni

Marina Berluskoni: Prodaja Milana poraz za sve ali bolje stanje na računima

Najstarija kćerka Silvija Berluskonija, Marina Berluskoni, priznala je da je prodaja Milana kineskim vlasnicima "poraz za sve", ali je dodala da je time popravljeno stanje na bankovnim računima.

Rosoneri su prodani kineskoj grupi investitora ovog mjeseca, što je značilo i odlazak Berluskonija nakon 31 godine.

"Nema pobjede, prodaja Milana je poraz za sve. Dan kada smo zaključili prodaju nije bio veliki za moju porodicu, mog oca i mene. Nismo mogli više ništa uraditi, moj otac je to sve objasnio u oproštajnom pismu. Ako sada pogledate našu grupu Fininvest, vidjećete da je prodaja kluba imala pozitivan uticaj na naše račune. To je veoma važno", izjavila je Marina.

Berluskoni je Milan prodao za ukupno 740 miliona eura.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.