Džejson Derulo i Roisin Marfi nove zvijezde EXIT festivala
Sea Dance Festival

Potvrdili svoj dolazak

Džejson Derulo i Roisin Marfi nove zvijezde EXIT festivala

Nakon što su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog jula potvrdili Kilersi, Liam Galager, ''Years & Years'', ''Rag'n'Bone Man'', Džejk Bag, Hardvel i brojni drugi, ovogodišnji zvjezdani program EXIT festivala upravo je postao još jači sa dva nova hedlajnera - Džejson Derulo i Roisin Marfi, navodi se u saopštenju Sea Dance festivala.

Samo album "Tattoos/Talk Dirty" Džejsona Derula imao je pet platinastih singlova, što je u novije vrijeme uspjelo samo zvijezdama kao što su Bijonse, Drejk, Tejlor Svift i Rijana! Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. vijeka Roisin Marfi koja u nedjelju dolazi na EXIT sa čak tri albuma u samo protekle tri godine!

JasonDerulo

Foto: Džejson Derulo

Pjevačica grupe Moloko u impresivnom katalogu ima brojne hitove, a publika je iznad svega cijeni po snažnoj umjetničkoj poruci koju najbolje prenosi uživo sa bendom. Njeni upečatljivi nastupi redom su osvojili vodeće svjetske festivale, a Roisin se na EXIT vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan u epskom koncertu grupe Moloko koji se i dan danas prepričava zbog nezapamćene energije ispred glavne bine zbog čega je ovaj koncert sa pravom ušao na listu jednog od najboljih u istoriji EXIT festivala!

Omiljena akcija 4+1 stiže već poslije praznika!

U petak, 5. maja fanovima stiže omiljena "4+1” akcija u kojoj društvo uz četiri kupljene za Sea Dance, EXIT festival (četiri dana) ili EXIT avanturu petu ulaznicu dobija na poklon!

Četvorodnevne ulaznice za EXIT festival prodaju se po novoj promo cijeni od 63 eura, dok je cijena ulaznice za Sea Dance 29.99 eura što je ušteda od 60% u odnosu na finalnu cijenu. Cijena ulaznice za EXIT Avanturu, kombo karta za EXIT festival (4 dana) i Sea Dance iznosi 67 eura.

Ovogodišnje drugo izdanje Sea Dance festivala održaće se od 13. do 15. jula u Budvi na kojem će nastupiti Džon Njuman, Šon Pol, Fet Boj Slim, Bed Kopy, Vhu Si, Ameli Lens, Denis Horvat i mnogi drugi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.