Kada se Rudimental našali sa Ed Sheeranom: Ed, ostavi me na miru

Kada se Rudimental našali sa Ed Sheeranom: Ed, ostavi me na miru

Članovi popularnog sastava Rudimental DJ Locksmith i Piers Agget najveći su fanovi muzičke zvijezde Ed Sheerana, ali ne propuštaju priliku da se našale na njegov račun.

Britanski bend je imao dvije velike saradnje sa ovim kantautorom koje su izrodile hitove „Bloodstream“ i „Lay It On Me“. Eda smatraju velikim prijateljem, zato se i ne ustručavaju da ga ućutkaju kada se odvaži da širi svoje muzičko znanje.

 „Ed je upravo onakav kakav se predstavlja u medijima da je. Entuzijastičan je, voli muziku i stalno će vam dosađivati sa pjevačima, tekstopiscima i producentima za koje nikada niste čuli“, kazao je Locksmith  za The Sun Online.

„Ponekad ste prinuđeni da mu poručite: „Ed, ostavi me na miru, promijeni ploču, drugar“. On je takav momak. Prosto voli muziku“, iskren je šarmantni DJ.

Rudimental za sobom ima pregrš hitova nastalih u saradnji najvećim britanskim imena današnjice kao što su John Newman, Anne-Marie, Ella Eyre i Becky Hill.

Ovaj sastav je prije pet godina oduševio muzičku industriju numerom "Feel the Love" u kojoj je ukrstio muzičko umijeće sa zvijezdom ovogodišnjeg Sea Dance-a Johnom Newmanom.

“John je majstor svog zanata i stvara nevjerovatnu muziku. Nakon zajedničke saradnje, zaplovio je sam muzičkim vodama i očarao planetu talentom i harizmom. Dobri smo drugari i zauvijek će ostati član Rudimental porodice”, poručio je slavni Piers Agget.

Kao i prije dvije godine, kada je Rudimental napravio spektakl za pamćenje na Jazu, mega hit "Feel the Love" će se prolomiti plažom 13. jula kada će mlada britanska soul zvijezda John Newman otvoriti četvrto izdanje najboljeg festivala na moru.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.