Osvojio svoju profesorku iz sredjnje, pokoriće i Francusku!

Emanuel Makron

Osvojio svoju profesorku iz sredjnje, pokoriće i Francusku!

An Fulda, biograf centrističkog kandidata Emanuela Makrona, koji se sinoć zajedno sa liderkom ultradesnice Marin le Pen kvalifikovao za drugi krug predsjedničkih izbora u Francuskoj, kaže da je on u stanju da „pokori“ Francusku pošto je uspio da osvoji svoju profesorku iz srednje škole sa kojom je već deset godina u braku.

„On želi da pokaže da ako je bio u stanju da zavede ženu koja je 24 godine starija od njega i majka je troje djece, u malom provincijskom gradu... uprkos osudi i ruganju, može da osvoji Francusku na isti način“, tvrdi Fulda.

Bi-Bi-Si navodi da je 64-godišnja Brižit Tronj, Makronova sadašnja supruga, predavala dramu njegovom odjeljenju u Srednjoj školi „La providans“ u Lamjenu.

„Nije bio poput ostalih, nije bio tinejdžer. S odraslima je imao odnos na ravnoj nozi“, izjavila je ona u francuskom dokumentarcu snimljenom prošle godine.

Sjeća se da joj je jednog dana Makron došao sa planovima da zajedno napišu predstavu za maturante. „Nisam mislila da će to tako daleko otići. Mislila sam da će mu dosaditi. Pisali smo, i malo po malo mene je potpuno osvajala inteligencija tog dječaka“, rekla je Tronjova.

Sa 16 godina Makron je otišao iz Amjena kako bi nastavio školovanje u Parizu, obećavši pritom da će je oženiti.

„Zvali smo stalno jedno drugo i provodili sate na telefonu. Malo po malo, porazio je sav moj otpor, na nevjerovatan način, strpljenjem“, navela je profesorka.

Brižit Tronj je napustila muža i započela vezu sa bivšim učenikom, za koga se udala 2007. godine.

Tanjug

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.