Mesi šokirao Madrid, 500. gol u dresu Barselone
Foto:Getty images

El Klasiko

Mesi šokirao Madrid, 500. gol u dresu Barselone

Fudbaleri Barselone savladali su Real Madrida na 'Santjago Bernabeu' u 173. međusobnom prvenstvenom meču 3:2.

Junak meča bio je Lionel Mesi koji je u 92. minutu šokirao Madriđane i ostavio Katalonce u trci za titulu.To je njegov jubilarni 500. gol u dresu Barselone.

 Fudbaleri Barselone u velikom derbiju 33. kola španskog prvenstva su pobijedili Real Madrid s 3:2 u dramatičnom El Klasiku. 

Domaćini iz Madrida ušli su u susret s tri boda prednosti ispred Barselone i utakmicom manje. 

Golove za Barsu postigli su Lionel Mesi u 33. i 92. minutu i Ivan Rakitić u 73, dok su se u listu strijelaca za Real upisali Kasemiro u 28. i Rodriges u 85. 

Ovom pobjedom Katalonci su se vratili u igru za titulu prvaka, zauzevši prvo mjesto na tabeli. Iako imaju isti broj bodova, Madriđani imaju utakmicu manje, što im predstavlja veliku prednost.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.