Šuster:
Stefan Šuster

Šuster: "Procrnogorske građanske partije'' postale marioneta DF-a

Socijaldemokrate Crne Gore nisu presrećne što su morali da upozore građane na pogubnost djelovanja ''jedinstvene opozicije'', ali kako kaže posljednji događaji ukazuju da takva neprirodna i antidržavna struktura svjesno udara na temeljne tekovine građanske Crne Gore.

''Tu svakako mislimo da skandaloznu šovinističku izjavu poslanice DF-a od prije par dana, ali smo takođe, na sinoćnoj promociji tog antidržavnog političkog subjekta, čuli da će im, ako oni zajedno sa budvanskim i kotorskim koalicionim partnerima osvoje vlast, glavni cilj biti da od Herceg Novog naprave srpski grad. Nas Socijaldemokrate nisu iznenadile retrogradne izjave autora iz redova ovog političkog subjekta, ali je žalosno to što se još jednom potvrdilo istinitim naš jasan stav da su neke „procrnogorske građanske partije“ doživjele takvo političko posrnuće, zahvaljujući kojem su sebe dozvolile da budu marioneta u službu ovakvih anticivilizacijskih struktura u liku DF-a'', saopštio je Stefan Šuster portparol SDa.

Smatra da je evidentno miješanje druge države u izbore u Crnoj Gori.

''Vjerovatno će i ove sramne poruke prećutati navodne „procrnogorske građanske partije“, kao i one koje su za „pobjede, a ne podjele“, kao što su prećutali i vandalsko ponašanje poslanika u Parlamentu, kristalno jasno miješanje druge države u izbore u Crnoj Gori, zatim „stvaranje kriminalne organizacije, terorizam u pokušaju i pripremanje djela protiv ustavnog uređenja i bezbijednosti Crne Gore putem podstrekavanja“, kako to piše u optužnici SDT i još mnogo toga što je upereno protiv Crne Gore. Imajući u vidu predstojeće lokalne izbore, ubijeđeni smo da će građani Herceg Novog očiglednu postizbornu koaliciju „Vazda za srpski Herceg Novi“, postaviti na mjesto koje joj i pripada - u opozicione klupe sa tendencijom da u bliskoj budućnosti sve partije te šarenolike koalicije postanu statistička greška na političkoj mapi Crne Gore'', navodi se u saopštenju..

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.