Izgorio automobil italijanskih tablica na crnogorsko-hrvatskoj granici
Foto:Radio Jadran

Požar izbio tokom vožnje

Izgorio automobil italijanskih tablica na crnogorsko-hrvatskoj granici

U Sutorini, između graničnih prelaza Debeli brijeg i Karasovići, iza 14 časova, izbio je požar na vozilu italijanskih registarskih tablica.

Dvoje putnika, stranih državljana, nijesu povrijeđeni a na vozilu, koje se kretalo se iz Crne Gore ka Hrvatskoj,  je pričinjena velika materijalna šteta, javio je Radio Jadran.

Automobil, koji se zapalio u vožnji, je stradao uprkos brzoj intervenciji vatrogasaca iz Herceg Novog i Konavala.

– Pripadnici Službe zaštite i spasavanja stigli su iz Meljina sa jednim vozilom i tri vatrogasca, za samo 9 minuta od prijema poziva. Iz zapaljenog auta u međugraničnom prostoru buktao je veliki plamen i osjećao se plin. U koordinaciji sa pripadnicima konavoske Vatrogasne jedinice  izašli smo na mjesto događaja, ugasili vatru.Time smo potvrdili i dobru saradnju, koja je uspostavljena nakon zajedničke vježbe 2015. godine – kazali su Radiju Jadran u Službi zaštite i spasavanja u Herceg Novom.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.