Luštica Bay na sajmu nekretnina u Azerbejdžanu
Luštica Bay

“Baku Overseas Property Expo”

Luštica Bay na sajmu nekretnina u Azerbejdžanu

Nakon premijernog nastupa na međunarodnim sajmovima nautike u Dizeldorfu i Dubaiju, Luštica Bay marina i projekat izgradnje biće predstavljeni na “Baku Overseas Property Expo” sajmu u Bakuu u Azerbejdžanu.

Kako se navodi u saopštenju kompanije, izložba međunarodnih nekretnina u Bakuu osmišljena je na jedinstven način.

Tokom dva dana učesnici izložbe će imati veliku šansu za intenzivnu komunikaciju, razmjenu iskustava i prezentaciju ponude potencijalnim kupcima, investitorima i profesionalcima na tržištu nekretnina Azerbejdžana.

Ukupan broj učesnika je do 18 kompanija. Radi se o privatnoj izložbi na visokom nivou, prethodno određenim ciljnim grupama.

''Očekujemo da će ponuda Luštica Bay-a, biti veoma interesantna i to zbog lokacije u netaknutoj prirodi, moderne infrastrukture, mediteranske gradnje, cjenovne konkurentnosti i uopšte pozicije'', saopštila je Slavica Milić, marketing menadžerka u Luštica Development.

Projektom je predviđena mješovita ponuda nekretnina - apartmani, gradske kuće i vile, hoteli, profesionalni golf teren sa potpisom Gerija Plejera, dvije marine, butici, restorani, prodavnice, rekreativni sadržaji i obilje zelenih površina i netaknute prirode.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.