Ana Radovanović iz Nikšića  ,,Lice godine” (FOTO)

Ana Radovanović iz Nikšića ,,Lice godine” (FOTO)

Ana Radovanović, 16-ogodišnja Nikšićanka, je pobjednica izbora “Elite model look” za Crnu Goru.

Ona je titulu ,,Lice godine” dobila na danas završenom finalnom kastingu u Podgorici na kojem je bilo prijavljeno više od 60 djevojaka.

Izbor  je organizovala agencija Models Inc. prijavilo se oko 60 djevojaka iz cijele Crne Gore. Marija Vujović -Vukčević je odabrala 11 koje su ušle u uži krug, dok je predstavnica Elite agencije iz Pariza Dženifer Koup odlučila o pobjednici, koja će predstavljati našu zemlju na svjetskom takmičenju krajem ove godine.

AnaRadovanovicfoto1500x753

“Elite model look” je jedan od najprestižnijih svjetskih izbora koji pruža jedinstvenu priliku mladim devojkama iz cijelog svijeta da zakorače u svijet mode, postanu profesionalni modeli i ostvare uspješne karijere.

Preko ovog izbora otkrivene su Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Adriana Lima, Marije Vujovic, Irine Đuranović.

MNE Magazin

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.