Snimak koji je uznemirio majke: Pedijatar grubim potezima
Foto: Screenshot

Snimak koji je uznemirio majke: Pedijatar grubim potezima "masira", trese i prevrće bebu (VIDEO)

Snimak pedijatra iz Rusije koji pregleda tek rođenu bebu obišao je društvene mreže i iznenadio sve one koji su ga odgledali.

Bilo da su roditelji ili ne svako se zapitao kako je uopšte moguće da se neko tako ponaša prema bebi. Mada, izgleda kao da je to u Rusiji potpuno normalno.

Riječ je o kompletnom pregledu koji se inače vrši po rođenju, ali ovaj doktor nije bio nimalo nježan.

Grubim potezima, gotovo bolnim za gledanje, pomjerao je ruke i noge tek rođene bebe, tresao je i prevrtao po rukama kao da je lutka.


Beba je sve vrijeme vrištala, da bi joj na kraju doktor gotovo pa naredio "tiše". Beba se jeste smirila, ali tek kada je ponovo spustio na krevet.

Radio Sarajevo.ba

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.