Beogradskom
Miljan Đurašinović

Beogradskom "tasmanijskom đavolu" povećana zatvorska kazna

Viši sud u Beogradu povećao je za 11 mjeseci kaznu ultimat fajteru Miljanu Đurašinoviću poznatom kao "tasmanijski đavo" i pravosnažno ga osudio na dvije i po godine zatvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja pištolja, objavljeno je danas na sajtu suda.

Ðurašinoviću je takođe do daljeg produžen pritvor u kojem se nalazi od hapšenja u februaru 2016. godine.

Ovom odlukom Apelacioni sud je preinačio dio presude kojom je Ðurašković bio osuđen na godinu i sedam mjeseci zatvora.

Sud mu je istovremeno ukinuo dio presude kojim je bio oslobođen za još jedno djelo nasilja porodici i naložio ponavljanje suđenja.

Mediji su ranije prenijeli da je on krajem februara 2016. fizički napao i prijetio supruzi i maloljetnoj djeci.

Policija je prilikom hapšenja kod njega pronašla i pištolj, koji je prethodno pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište.

Ðurašinović je i ranije osuđivan zbog nanošenja teških tjelesnih povreda vlasniku jedne kladionice.

Tanjug

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.