Real-Atletiko i Monako-Juventus u polufinalu Lige šampiona
Ilustracija

Real-Atletiko i Monako-Juventus u polufinalu Lige šampiona

U polufinalu Lige šampiona sastaće se Real i Atletiko Madrid, kao i Monako i Juventus, odlučeno je današnjim žrijebom u Nionu.

Prvi mečevi igraju se 2. i 3. maja, a revanši su na programu 9. i  10. maja. Finale se igra na stadionu Milenijum u Velsu 3. juna. Titulu brani Real Madrid, prenosi Beta.

Žrijebom je određeno i koji tim će biti domaćin u finalu. To će biti pobjednik duela Monako-Juventus. 

Duel Reala i Atletika je repriza prošlogodišnjeg finala. Kraljevski klub je najefikasniji u Evropi sa 11 titula. Juventus je dva puta bio kontinentalni šampion, a Atletiko i Monako nijednom.

Atletiko je finale igrao tri puta i dva puta u poslednje tri godine, 2014. i 2016. i oba puta je gubio od Reala. Monako je finale igrao 2004, kada je izgubio od Porta.

Ovo je sedmo uzastopno polufinale u kome Španija ima dva predstavnika.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.