Zbog glasnog seksa morali da prekinu teniski meč (VIDEO)
Ilustracija

Do sada nezabilježeno

Zbog glasnog seksa morali da prekinu teniski meč (VIDEO)

Svašta smo vidjeli u svijetu sporta, ali ovako nešto do sada nije zabilježeno. Jedan takmičarski ATP meč prekinut je zbog glasnog vođenja ljubavi.

Dok se na Floridi, na čelindžeru u Sarasoti, odvijao teniski duel između dvojice Amerikanaca, trećeg nosioca Fransesa Tijafoa i Mičela Krugera, u šestom gemu drugog seta sve je stalo na "Džejms T. Driskol centralnom terenu". Sve osim osmijeha.

Razlog?

Iz obližnjeg apartmana čulo se žensko stenjanje, jasno navodeći sve na teniskom stadionu da shvate da je seksualni čin u toku.

Meč je najprije bio prekinut na pola minuta, kada je (nezadovoljni?) Kruger riješio da snažno pošalje lopticu u pravu pomenutog apartmana. A nakon što je stenjanje drugi put zaustavilo susret, Tijafo se okrenuo ka zgradi i glasno poručio:

"Ma, nemoguće da je toliko dobro!"

Duhoviti Tijafo je dobio ovaj duel sa 6:3, 6:2.

 

Blic

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.