Anćeloti: Takvo suđenje ne bi smjelo da se dešava u ovom takmičenju
Karlo Anćeloti

Anćeloti: Takvo suđenje ne bi smjelo da se dešava u ovom takmičenju

Trener fudbalera Bajern Minhena Karlo Anćeloti rekao je posle eliminacije njegovog tima u četvrtfinalu Lige šampiona od Real Madrida da je došlo vrijeme da se u to takmičenje uvede video tehnologija ponovljenih snimaka (VAR).

"Ne mislim da je Real bilo kako uticao na sudije. Oni jednostavno nisu dorasli zadatku. Nikada nisam podržavao uvođenje video tehnologije, ali moram priznati da je sada neophodna", rekao je Anćeloti posle utakmice.

Real je ukupnom pobjedom od 6:3 nad Bajernom izborio plasman polufinale Lige šampiona, ali je revanš meč (4:2) obilježio arbitar Viktor Kašai i njegovi pomoćnici.

Kašai je prvo u 84. minutu preoštro isključio Artuta Vidala, iako je Čileanac startovao na loptu, a potom linijske sudije nisu svirale ofsajde Krisitjana Ronalda kod drugog i trećeg gola koji su bili uočljivi na usporenim snimcima.

"Jednostavno polufinalista ne smije biti tako direktno određen. Pričao sam sa (Zinedinom) Zidanom posle utakmice i složili smo se da je suđenje bilo loše. Takvo suđenje ne bi smjelo da se dešava u ovom takmičenju na ovom nivou. Nadam se da će VAR uskoro biti uveden", rekao je Ančeloti.

On je dodao da je revanš meč bio "perfektan", kao i da je ponosan na svoje igrače.

Trener fudbalera Real Madrida negirao je da se posle utakmice složio sa šefom stručnog štaba Bajern Minehna Karlom Ančeotijem da je suđenje u revanšu četvrtfinala Lige šampiona bilo loše i dodao da su pričali "o drugim stvarima".

"Pričao sam sa Ančelotijem, ali nikada ne ulazim u suđenje. Svašta može da se dogodi. Pričali smo o drugim stvarima", rekao je Zinedin Zidan.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.