Holografska boja kose obilježiće 2017. godinu
Foto: marieclaire.com

Za one koji vole da eksperimentišu

Holografska boja kose obilježiće 2017. godinu

Sve je počelo sa holografskim noktima koji su opčinili dame širom svijeta. Svjetlucava nijansa koja se preliva je zatim prešla na odjeću, aksesoare, a sada i na kosu!

Talentovani frizeri iz "Ross Michael" frizerskog salona su prvi koji su kreirali ovaj trend u farbanju kose, piše Ženski magazin.

zenskimagazinholografskakosa10

Foto: Holografska metoda

Miješanjem plavih sa nijansama pastelne lavande, bejbi roze i svijetlo plave, uspijeli su da dobiju željenu metalik boju sa holo efektom.

Od tada, slike sa ovom nijansom kose su počele da se velikom brzinom pojavljuju na društvenim mrežama poput Instagrama i Pinteresta.

Ovaj trend će sigurno biti na vrhuncu svoje slave tokom ljeta, kada je svijetla boja kose najtraženija. Da li biste isprobali ovaj trend?

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.