Bio je jugoslovenska zvijezda, a danas se plaši bivše žene i zatvora (VIDEO)
Danijel Popović

Bio je jugoslovenska zvijezda, a danas se plaši bivše žene i zatvora (VIDEO)

Kada je 1984. osvojio četvrto mjesto na "Evroviziji" Danijel Popović bio je u zenitu slave. Pjesma "Džuli" ga je lansiraal u zvijezde, a u privatnom životu mu napravila ogroman stres.

Danijel ima tri propala braka, a sada je u četvrtom. 

Trenutno živi u Ljubljani. Već je godinama na sudu sa bivšom suprugom Sandrom. 

"Sudili smo se oko alimentacija i to sam izgubio, jer nijednog mog svjedoka sud nije želio da prihvati. Moju advokaticu sud je kaznio sa 7.000 kuna(oko 900 eura), jer je protestvovala. Prošle godine mi je u vrlo negativnom kontekstu spominjala moju majku i to me je strašno pogodilo. Do sada sam ćutao zbog djeteta, sina Dominika. Išao sam i na utvrđivanje očinstva i smatram da sam prevaren. Prijavila me je da sam je tukao, ali je sud tu njenu prijavu odbacio… Jedno vrijeme nisam plaćao alimentaciju, ali sam posle sve izmirio. Želi da me strpa u zatvor i zbog toga živim u stalnom strahu. Sa sinom nemam kontakt sedam godina. On sada ima 17 godina i vrijeme je da porazgovaramo kao odrasli ljudi", rekao je Danijel u razgovoru za "Avaz".

B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.