Ovo su najbolje poze za seks pod tušem
Ilustracija

Isprobajte

Ovo su najbolje poze za seks pod tušem

Volite da vam je seks uzbudljiv, dosadile su vam ustaljene poze, htjeli biste nešto da mijenjate?

Preporučujemo vam ove četiri vruće poze za seks pod tušem.

Poza 1: Noga oko partnerovog struka

Kako se to radi: Vi stojite naslonjeni na zid ispod tuša, momak se nalazi ispred vas. Prebacite jednu nogu oko struka svog partnera ili da ga zamolite da drži koljeno savijenom kako bi vam bilo lakše.

Zašto to radi: Imate podršku na dva mjesta, zid i njegove snažne ruke. Takođe, ova poza vam pruža više intimnosti jer se okrenuti licem u lice.

Poza 2: Dlanovi na zidu 

Kako se to radi: Stavite dlanove na zid, nagnite se pod uglom od 45 stepeni s koljenima blago savijenim, da bi vam bilo udobnije. Vaš parnter se nalazi iza leđa.

Zašto to radi: Vi ste sigurni između zida i svog muškarca.

Poza 3: Sjedenje

Kako se to radi: Neka vaš muškarac sjedi na kadi sa ispruženim nogama, a vi ga opkoračite u polusjedećem položaju.

Zašto to radi: Ova poza vam omogućava da kontrolišete tempo i intenzitet seksa, a voda iz tuša će vam grijati leđa.

Poza 4: Brijač

Kako se to radi: Postavite nogu na ivicu kade, baš kao što biste je postavili da imate brijač u rukama. Umjesto toga, neka vam muškarac priđe ili s prednje strane ili iza leđa, kako vam više odgovara.

Zašto to radi: Ovaj stav je najrizičniji, ali neka vam noga bude suva kako se ne biste okliznuli i uživajte u ovoj božanstvenoj pozi.

Isprobajte neku od ovih poza, ako to već niste učinili do sada.

Telegraf

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.