Putnika Junajted erlajnsa tokom večere ubola škorpija(VIDEO)

Putnika Junajted erlajnsa tokom večere ubola škorpija(VIDEO)

Još jedan incident na letu kompanije „Junajted erlajns“. Kanađanina koji je putovao u biznis klasi, ubola je škorpija, izvještava Si-Bi-Es a prenosi Bi-Bi-Si.

Ričard Bel, koji je putovao sa suprugom iz Hjustona u Teksasu za Kalgari u Kanadi, kaže da mu je za vrijeme večere na glavu pala škorpija:

„Dok sam ručao, nešto mi je upalo u kosu. Uhvatio sam je i držao za rep pa nije mogla da me ubode“.

Drugi putnik brzo ga je upozorio da je to škorpija koja može da bude opasna.

„Ispustio sam je na tanjir i pokušao da je uzmem ponovo i tada me je ubola. Uglavnom je zahvatila nokat“, objasnio je Bel.

Prema njegovim riječima, škorpiju je bacio na pod, poklopio čašom, a kasnije je stjuardesa bacila u ve-ce šolju.

Kako je Bel rekao, medicinska sestra koja se takođe zadesila na letu, iz predostrožnosti mu je dala lijek protiv bolova.

Kada je avion sletio u Kalgari, Bel je prebačen u bolnicu, a kasnije otpušten nakon što je utvrđeno da nema nikakvih zdravstvenih tegoba.

Bel je naveo da ne planira da pokreće bilo kakvu tužbu, a „Junajted erlajns“ je njemu i njegovoj supruzi ponudio naknadu kao kompenzaciju.

Neprijatnost koju je Bel doživio dogodila se istog dana kada je na drugom letu „Junajted erlajnsa“ izbio incident u kom su tri policajca nasilno izvukla jednog putnika iz drugog aviona.

Rts

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.