Juventus ubjedljivo pobijedio Barselonu
Foto:AA

Liga šampiona

Juventus ubjedljivo pobijedio Barselonu

Fudbaleri Juventusa pobijedili su sinoć u Torinu Barselonu sa 3:0, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Dvostruki strijelac u ekipi Juventusa bio je Paulo Dibala, koji je postigao golove u sedmom i 22. minutu, dok je Đorđo Kjelini postavio konačan rezultat u 55. minutu.

Ekipa Masimilijana Alegrija je potpuno nadigrala Barselonu, koja nije imala mnogo prilika za gol. 

Juventus je sačuvao tri gola prednosti pred revanš na Kamp Nou, a prije sinoćnjeg duela Barselona samo u četiri utakmice od 50 koliko je ove sezone odigrala u svim takmičenjima, nije uspjela da postigne gol. 

Revanš utakmica igra se 19. aprila u Barseloni.

Sinoć je u četvrtfinalu Lige šampiona u Dortmundu trebalo da se odigra i utakmica između Borusije i Monaka, ali je odložena za srijedu zbog eksplozije ispred klupskog autobusa njemačke ekipe. Taj meč počeće danas u 18.45.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.