Uz ovakvog muškarca vrhunac seksa je zagarantovan
Ilustracija

Ako ima ove tri osobine- ne puštajte ga

Uz ovakvog muškarca vrhunac seksa je zagarantovan

Obratite pažnju na ova tri signala. Ako on ima ove "manire" imajte na umu da je vjerovatno sjajan u seksu.

Šarmantan 

Osoba koja je spremna na sve, bili to moralno ili ne, kako bi postigla svoj cilj možda nije idealan životni saputnik, ali je garantovano dobra u krevetu. Ako se topite pred njim već u kafiću, budite uvjerene da će u spavaćoj sobi biti mnogo, mnogo bolje. 

Obraća pažnju na detalje 

Čak i nebitne sitnice, recimo to što uvijek prekrštate lijevu nogu preko desne kada sjedite. Čojvek koji obraća pažnju na baš svaku sitnicu u vezi sa vama biće podjednako pažljiv i u seksu i detaljno će se posvetiti vašem zadovoljstvu. 

Koristi ruke 

Nisu u pitanju muškarci bez manira, već tip muškarca koji uz vašu dozvolu voli da vas dodirne po kosi ili obrazu. Ako tako rado koristi ruke, a ne ode predaleko - on je nevjerovatan ljubavnik.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.