PREMIJERA:
Jelena Rozga

Poslušajte novu pjesmu

PREMIJERA: "Ne pijem, ne pušim", pjesma koja Jelenu Rozgu razveseli i kad ima loš dan

Danas u podne na svojoj službenoj Facebook stranici Jelena Rozga predstavila je videospot za pesmu „Ne pijem, ne pušim"- četvrti s albuma „Moderna žena" koji je i dalje najprodavaniji album u Hrvatskoj.

„Ne pijem, ne pušim je jedna od onih pjesama koja oboja sivilo u najljepše boje, ima toliko zaraznu, pozitivnu melodiju i tekst da sam sigurna da ćete je kao i ja imati na repeatu" kaže Jelena.

jelena

"Spot je posveta jednom od mojih najdražih spotova „Addicted to love" Roberta Palmera, koji je ostavio veliki pečat u mom djetinjstvu. Ima nešto magično, privlačno u tom spotu i htjela sam ujediniti takvu emociju s pozitivnom energijom kojom odiše ova pjesma, nadam se da smo u tome i uspjeli", kazala je Rozga.

Poslušajte Jeleninu novu pjesmu i uživajte: 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.