Sajam automobila u Delta Citiju od 19.aprila
Ilustracija

Iz ljubavi prema svom ljubimcu

Sajam automobila u Delta Citiju od 19.aprila

Ovogodišnji sajam automobila, motocikala i opreme Auto moto show 2017 biti održan u Podgorici od 19.04. do 22. 04. u garažnom dijelu Delta city-a, saopštili su organizatori.

Pod krilaticom "Iz ljubavi prema svom ljubimcu", sajam će na jednom mjestu okupiti skoro sve brendove automobilske, moto i nautičke industrije koji su prisutni u Crnoj Gori.

"I ove godine biće prisutni i izlagači multibrend opreme, pa će tako i njih biti u velikom broju. Brendovi čije učešće očekujemo na Sajmu su:  BMW, MINI, VOLVO, OPEL, FIAT, LANCIA, INVICTUS, ALFA ROMEO, JEEP, GREAT WALL, LADA, FORD, MAZDA, SESSA, TOMOS, KIA, SUZUKI, HYUNDAI, SEA DOO, RENAULT, DACIA, VESPA, NISSAN, ŠKODA, KTM, BENELLI, GILERA, PIAGIO, CITROEN, TOYOTA, YAMAHA", saopštili su organizatori.

Adaptirani dio garaže Delta city-a biće najveći do sada, prostraniji za 30% u odnosu na prošlu godinu, što će sajmu dati jednu novu dimenziju, kako po veličini tako i po uređenosti. Kako je sajam već postao prepoznatljiv ne samo u Crnoj Gori nego i šire, organizatori ove godine očekuju najveću posjećenost do sada.

Podsjećaju, prethodne godine ukupan broj posjetilaca je preskočio brojku od 10.000 ljudi.

"Odlika svakog sajma su i posebne povoljnosti i popusti prilikom kupovine,kao i akcije osiguravajućih društava i lizing kuća, pa se takva praksa neće mijenjati ni ove godine. Pripremljene su akcije popusta i povoljnosti koje neće nikog ostaviti ravnodušnim. Očekuje se velika podrška svih CG medija kao i uglavnom uvijek kad je jedno ovakvo veliko i bitno događanje u pitanju", istakli su organizatori sa nadom da će svi zajedno učiniti sajam jednom manifestacijom koju Podgorica i Crna Gora zaslužuju.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.