Jovetić postigao gol u 53. sekundi, Savićeva intervencija godine(VIDEO)

Sjajan dan za crnogorske reprezentativce

Jovetić postigao gol u 53. sekundi, Savićeva intervencija godine(VIDEO)

Stevan Jovetić nakon samo 53 sekunde od početka utakmice je uspio da postigne gol u utakmici Sevilje protiv Deportiva iz La Korunje.

Sevilja je u ovom duelu slavila rezultatom 4: 2 a pogotke su pored Jovetića postigli Sarabija, Korea i Ben Jeder dok je za Deportivo oba gola postigao Kakuta.
 

Sjajan nastup imao je i Stefan Savić, igrač Atletika u derbiju protiv Real Madrida, koji je završen rezultatom 1-1. On je  je čudesnom intervencijom na gol-liniji spriječio pogodak Ronalda. 

Španski mediji su Savićevu intervenciju ocijenili kao intervenciju godine.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.