Sjutra bokserski turnir u čast preminulog sportiste i druga

Memorijalni turnir “Sanel Martinović”

Sjutra bokserski turnir u čast preminulog sportiste i druga

Memorijalni bokserski turnir “Sanel Martinović”, održaće se sjutra u sportskom centru “Nikoljac” u Bijelom Polju.

Turnir počinje od 19 časova a ulaz je slobodan.

Ovaj sportski događaj organizuje bokserski klub Bijelo Polje, uz podršku Saveza i resornog ministarstva, kako bi evocirao uspomene na mladog i dobrog sportistu i izuzetnog druga, koji je preminuo prošle godine.

U okviru memorijalnog turnira “Sanel Martinović” održaće se 10 borbi, a nastup će zabilježiti bokseri od najmlađih do najstarijih kategorija.

Sanel Martinović je bio član bjelopoljskog kluba dvije godine a boksovao je za bokserski klub Radnički, osvajač je srebrne i bronzane medalje na Državnom prvenstvu.

Turnir će se održati na rođendan Martinovića a prema najavama organizatora imaće tradicionalni karakter.

Pokrovotelj turnira je Opština Bijelo Pilje a generalni sponzor klub Sparta.

"Sanel bio uzoran grđanin, koji je svojim sportskim rezultatima zadužio naš grad. Umjesto da se danas radujemo njegovim novim uspjesima, opstaje nam da ga se na ovaj način sjećamo”, kazao je Sanel Ljušković predstavnik Opštine, prenosi Radio Bijelo Polje koji je i medijski pokrovitelj turnira.

Sportski direktor BK “Bijelo Polje”, Mikaš Stanić, pozvao je sve ljubitelje boksa da dođu i budu dio ove sportskog događaja.

“Drago mi je što se bar na ovaj način možemo odužiti našem bokseru, kojeg ćemo pamtiti kao dobrog čovjeka i prijatelja”, kazao je Stanić.

“Potrudili smo se da suparnici budu izjednačeni, kako bi borbe bile dinamičnije. Iz Bijelog Polja boriće se sedam boksera, a u ringu će se naći i jako uspješni i poznati bokseri, među kojima su Viktor Mihailović, Pavle Simović, Đorđe Smolović, Arnes Arslani, Petar Prokić, Šumarac Luka, kao i mnogi drugi”, reako je trener BK “Bijelo Polje”, Mugoša Kovačević.

Turniru će prisustvovati i najbolji crnogorski bokseri, Dejan Zlatičanin, Ivan Strugar, Nikola Sjekloća i Predrag Radošević.

0804turnir11

Izvor:Radio Bijelo Polje

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.