Teniska reprezentacija Crne Gore bez polufinala
Ilustracija

Dejvis kup Euro zona

Teniska reprezentacija Crne Gore bez polufinala

Teniska reprezentacija Crne Gore nije uspjela da se plasira u polufinale turnira treće grupe Euro zone Dejvis kupa.

Crnogorski teniseri poraženi su u bugarskom Sozopolu, u meču trećeg kola, od Irske 2:1 i kao drugoplasirani, sa dva trijumfa i porazom, završili nastup u D grupi. U prva dva kola savladali su Kosovo 3:0 i Andoru 2:1, prenosi Antena M.

Irska je povela pobjedom Sema Berija, koji je slavio protiv Rezarta Cungua 2:0 (6:0 i 6:1). Izjednačio je Ljubomir Čelebić, koji je slavio protiv Džejmsa Mekgia 2:1 (7:5, 6:2 i 6:3).

U odlučujućem meču, u duelu dublova, Cungu i Čelebić su izgubili od Sema Berija i Dejvid Ohea  2:0 (6:2 i 6:4).

Duel Irske i Crne Gore počeo je juče, ali je nakon singl mečeva prekinut.

Irska će u polufinalu igrati protiv Bugarske.

Drugog finalistu odlučiće Makedonija i Luksemburg.

Crna Gora će u nastavku šampionata igrati sa Grčkom, za plasman od petog do osmog mjesta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.