Odbojkaški kamp za mlade talente u Ivanjici od 13. jula do 3. avgusta
Play Volley Camp

Šansa za mlade odbojkaše

Odbojkaški kamp za mlade talente u Ivanjici od 13. jula do 3. avgusta

Drugi po redu odbojkaški kamp Play Volley Camp održaće se od 13. jula do 3. avgusta u Ivanjici, u organizaciji odbojkaških reprezentativaca Srbije, Aleksandra Atanasijevića i Nikole Rosića.

Nakon prošlogodišnjeg kampa koji je uspješno održan u dvije smjene, odlučili su se da organizuju novi kamp na istom mjestu, pojačani za još jednu smjenu.

''Mlade odbojkaške nade od 9 do 19 godina imaju mogućnost da se prijave za učešće na Play Volley Camp-u i da za 8 dana, koliko traje svaka smjena, usavrše postojeća odbojkaška znanja i steknu nova znanja i iskustva. Takođe dobiće priliku da se druže sa odbojkašicama i odbojkašima iz nekoliko zemalja, i da upoznaju različite kulture, jezike i običaje, jer je naš kamp internacionalnog karaktera'', saopštili su organizator.

Ivanjica, vazdušna banja, koja se nalazi u jugozapadnoj Srbiji, je simbolično odabrana kao lokacija kampa, zbog prirodnih ljepota koje posjeduje, a i zato što su Atanasijević i Rosić prve odbojkaške korake pravili upravo na pripremama odbojkaške reprezentacije Srbije u Ivanjici. Domaćin je hotel Park , koji ima sve sadržaje koji su potrebni da bi boravak kampera bio na vrhunskom nivou.

goldmedal

''Svakoga dana kamperi će imati dva treninga u zatvorenoj ,moderno opremljenoj hali, imaće kondicione treninge, individualne treninge,treninge u bazenu. Ukazaće im se na slabe tačke u igri, kako bi ih popravili. U saradnji sa vrhunskim kondicionim trenerima Srđanom Zirojevićem i Aleksandrom Petrovićem, organizovaćemo antropometrijska mjerenja i motorička testiranja najsavremenijom opremom u Evropi kako bi kamperi dobili detaljnu analizu svojih trenutnih sposobnosti i preporuku za unaprijeđenje treninga. Predstavićemo im novi patentirani sportski rekvizit Body range, koji fizičku spremu podiže na viši nivo", piše u najavi.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.