Beker poručio Đokoviću: Očisti patike, našpanuj reket i vrati se na posao!
Đoković i Beker

Beker poručio Đokoviću: Očisti patike, našpanuj reket i vrati se na posao!

Tokom polufinalnog okršaja u Majamiju između Federera i Kirjosa njemački stručnjak imao jasnu poruku za srpskog tenisera.

Više od tri sata spektakularnog tenisa u Majamiju su Rodžer Federer i Nik Kirjos priredili ljubiteljima „bijelog sporta“. Uživali su svi kako na tribinama, tako i kraj malih ekrana, a tokom sjajnog meča se na društvenim mrežama oglašavao i Boris Beker.

Bivši trener Novaka Đokovića je u jednom momentu meča imao jasnu poruku za Srbina.

"Nadam se da moj čovjek Novak Đoković gleda ovo. Vrijeme je da očistiš patike, našpanuješ reket i vratiš se na posao", poručio je Njemac preko Tvitera.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.