''Let iznad kukavičijeg gnijezda'' u Beogradskom dramskom pozorištu 1. aprila
Zetski dom

Od 20h

''Let iznad kukavičijeg gnijezda'' u Beogradskom dramskom pozorištu 1. aprila

Kraljevsko pozorište Zetski dom u ponedjeljak, 1. aprila sa početkom u 20h gostuje u Srbiji, u Beogradskom dramskom pozorištu sa predstavom Ken Keseja '' Let iznad kukavičijeg gnijezda''.

Za režiju,scenografiju,izbor muzike i dizajn svijetla zadužen je Diego de Brea, za dramatizaciju Diego de Brea & Stela Mišković, za kostime je zadužen Blagoj Micevski dok je asistent režije Zoran Rakočević sa Damjanom Pejanovićem.

Uloge:

Srdjan Grahovac- Mek Marfi
Dejan Ivanić-Dejl Harding
Jelena Simić-Sestra Rečid
Branimir Popović -Doktor Spivi
Dušan Kovačević-Čezvik
Goran Vujović-Taber
Marko Todorović-Bili Bibit
Omar Bajramspahić-Martini
Želimir Šošo-Poglavica
Momčilo Pićurić-Elis
Zoran Rakočević- Banćini
Andjelija Rondović-Sestra Flin
Aleksandar Gavranić-Voren
Julija Milačić-Kendi

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.