Da li možete da pogodite koliko košta šetanje guze oko ringa?
Ilustracija

Strogo čuvana tajna otkrivena

Da li možete da pogodite koliko košta šetanje guze oko ringa?

Za njih teško neko može da kaže da rade posao koji se ne primjećuje!

Djevojke koje tokom mečava ultimat fajt šampionata (UFC) „obavještavaju” gledaoce u dvoranama koja runda upravo počinje noseći table sa brojevima ostavljaju bez daha, ali ono što vjerovatno niste znali je da su za takve „performanse” sjajno plaćene.

AriannyCeleste11

Foto: Ariani Selest

Prema podacima, prosječna godišnja primanja UFC djevojaka je 20.000 dolara, samo od šetanja ringom! U ovim kalkulacijama nije Arijani Selest, najpoznatija ring seks-bomba ovog svijeta. Amerikanka, rođena 11. novembra 1985. kao Penelope Lopez Markez, zarađuje godišnje tačno milion dolara od šetnje ringom. Arijani je debitovala u UFC-u 2006. i četiri uzastopne godine proglašavana je za „ring devojku godine”, prenosi Alo.rs.

Slava u svijetu borilačkog sporta donijeli su joj je i foto-sešni sa najpoznatijim svjetskim časopisima kao što su „Plejboj“, „Maksim“, FHM i „Sports ilustrajted“.

Ono što je posebno interesantno je da su ring djevojke procentualno bolje plaćene od djevojaka koje se bore u oktagonu.

''Stvarno ne razumijem zbog čega one dobijaju toliko para. U stvari, ne znam da li su one preplaćene ili su djevojke koje se bore premalo plaćene. Ono što znam je da djevojke koje se bore mnogo više doprinose UFC-u od ovih koje šetaju sa kartonskim brojkama u rukama. Raspodjela novca u ovom sportu nije pravična'', rekla je 2015. Ronda Rouzi, u tom trenutku najbolji ženski borac na svijetu.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.