Bar: Uhapšeni Srbijanci, otuđivali novac, aparate za igre na sreću, alkohol, miksetu
Bar

Jedno lice falsifikovalo isprave

Bar: Uhapšeni Srbijanci, otuđivali novac, aparate za igre na sreću, alkohol, miksetu

Barska policija rasvijetlila je 24 krivična djela iz oblasti imovinskih delikata i to 20 KD teška krađa počinjenih na teritoriji Bara, 3 teške krađe na teritoriji Budve, jedno krivično djelo teška krađa počinjeno u Kotoru, kao i krivično djelo falsifikovanje isprava. Zbog sumnje da su počinili navedena krivična djela, policijski službenici CB Bar su uhapsili D.V.(17), D.T. (25) i N.V. (19), svi iz Bačke Topole, Republike Srbije.

"Naime, osumnjičena lica su, kako se sumnja, počinili sva navedena krivična djela u toku marta 2017. godine. Osumnjičeni su počinili navedena krivična djela na način što su, kako se sumnja, upotrebom podesnih sredstava provaljivali u unutrašnjost objekata iz kojih su otuđivali novac, aparate za igre na sreću, alkoholna pića i miksetu.

Policijski službenici su kriminalističkom obradom došli do određenih saznanja koja upućuju na sumnju da je N.V. u Beogradu falsifikovao ličnu kartu, koju je iskoristio prilikom legitimisanja službenicima CB Bar, te se ovo lice sumnjiči i za krivično djelo falsifikovanje isprava", saopšteno je iz Uprave policije.

Sva lica su uhapšena i biće privedeni danas nadležnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru uz poseban izvještaj kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete po nepoznatom počiniocu zbog osnovane sumnje da su počinili navedena krivična djela.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.