Engleska: Fudbaler pokušao da ubije navijača
Ilustracija

Engleska: Fudbaler pokušao da ubije navijača

Nevjerovatna scena se dogodila u engleskom fudbalu, na meču niželigaških timova Sabridževort Tauna i Kleptona. Navijač gostiju je pljunuo na, još uvijek neimenovanog fudbalera, a ovaj je iznerviran uzeo nož i krenuo da ga ubode.

 Srećom, spriječen je u toj namjeri...

Sudija je odmah prekinuo meč, ali do kraja istrage neće otkrivati sve detalje nemilog incidenta.

- Klub sarađuje sa policijom u istrazi. Dok čekamo da se to završi odlučili smo da sankcionišemo fudbalera i da ga doživotno suspendujemo. On nikada više neće igrati za naš klub, zabranjen mu je ulazak na stadion. Kada se istraga završi u saradnji sa FA ćemo donijeti i druge odluke i kaznićemo svakoga ko bude proglašen krivim. Ovakve stvari shvatamo ozbiljno - rekao je za “Gardijan” sekretar Sabridževort Tauna Ričard Hog.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.