OVA pjesma važi za jednu od najromantičnijih, a nije uopšte romantična (VIDEO)
Foto: Youtube/Screenshot

OVA pjesma važi za jednu od najromantičnijih, a nije uopšte romantična (VIDEO)

Pjevač Džejms Blant proslavio se numerom "You are beautiful“ koja se vrlo često svira na svadbama za prvi ples. Čak i oni koji nisu baš njegovi obožavaoci čuli su za ovu pjesmu i znaju bar jedan stih.

Iako važi za jednu od romantičnijih numera, zapravo, priča koja se krije iza ove pjesme nije nimalo romantična. 

U intervjuu za Hafington post, pjevač je otkrio da stihovi govore o momku na drogama koji u vozu maltretira tuđu djevojku. 

"Svi misle 'ah, baš je romantična, želim tu pjesmu za prvi ples. Cijeli život me etiketiraju kao romantičara zbog toga. Zanemarite to, ja nisam romantičar, čak ni to nije romantična pjesma. Pjesma govori o tipu koji je nadrogiran i gleda tuđu djevojku, čiji je dečko sa njom u vozu. Tog lika trebalo bi zatvoriti jer je perverznjak“, izjavio je pjevač. 

Zahvalan je što ga je pjesma proslavila, ali mu je izgleda dosadila. 

"Je li to iritantna pjesma? Nije, sve dok vam je ne bude preko glave“, dodao je pjevač.

Bulevar

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.