Mančester siti kažnjen s 40.000 eura

Zbog incidenta protiv Liverpula

Mančester siti kažnjen s 40.000 eura

Fudbalski savez Engleske kaznio je Mančester siti s 35.000 funti (oko 40.000 eura) zbog ponašanja igrača tokom premierligaške utakmice s Liverpulom, koja je završena rezultatom 1:1.

Klub je prihvatio krivicu za optužbe zbog nesportskog ponašanja, jer nije osigurao da se njegovi igrači ponašaju prikladno tokom utakmice.

Neprimjerena reakcija fudbalera Sitija uslijedila je nakon 50. minute, kada je sudija Majkl Oliver dosudio jedanaesterac za Liverpul.

Džejms Milner je pogodio s bijele tačke, a bod "građanima" donio je Serhio Aguero golom u 69. minuti.

Zbog prigovaranja sudiji Gael Kliši, Roberto Firmino i David Silva dobili su žuti karton poslije dosuđenog penala.

Nakon 29 odigranih kola Mančester siti sa 57 bodova zauzima treću poziciju, dok je Liverpul četvrti sa bodom manje, ali i utakmicom više.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.