Jeftinija od botoksa: Maska koja će vam podmladiti kožu lica
Ilustracija

Uklanja bore

Jeftinija od botoksa: Maska koja će vam podmladiti kožu lica

Već u kasnim 20-im žene posebno počinju da vode brigu o njegi lica, kože, kose i vitkoj liniji. Posežu za raznoraznim metodama, među kojima je najčešći botoks. Žene bi sve uradile ne bi li prikrile bore i tako usporile starenje.

Bespotrebno se zaluđujete vještačkim uklanjanjem znakova starosti, kad to možete učiniti i prirodnim putem, piše Prva.

Dovoljno je da napravite masku za lice od:

1 bjelanca
1/2 kašike limunovog soka
1/2 kašike kokosovog ulja

Sve sastojke dobro umještati i staviti na lice da djeluje do pola sata. Zatim isperite i na lice nanesite kremu koju inače koristite.

Praktikujte ovaj ritual jednom nedjeljno.

Napomena: Ova maska je idealna za sve dermatološke probleme, ali vam ipak savjetujemo da se prije njene uporebe posavjetujete sa svojim dermatologom. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.