Majke razočarane odzivom građana, sjutra konačna odluka kako dalje
Željka Savković, Foto: AA

Savković poručila

Majke razočarane odzivom građana, sjutra konačna odluka kako dalje

Nakon odluke Ustavnog suda da je umanjenje naknada majkama troje i više djece ustavno, korisnice tih naknada koje su prekinule strajk glađu, a kažu i da su razočarane i nezadovoljne odzivom od stotinak građana na okupljanju koje je održano noćas.

Ipak, pozivaju na novi protest sjutra, nakon koga će donijeti konačnu odluku.

"Iskreno, očekivala sam jutros na trotoaru ispred Skupštine da će biti svaki onaj građanin koji je shvatio šta je Ustavni sud noćas uradio", objasnila je predstavnica majki Željka Savković.

Ona je za sjutra najavila novi protestni skup i pozvale sve one građani koji su danas izostali.

"Sjutra veče u 18 sati, poslije skupa, donijećemo konačnu odluku šta i kako dalje", poručila je Savković.

Bulevar Svetog Petra Cetinjskog, na kome protestuju korisnice naknada, danas je od 13 do 16 sati bio otvoren za saobraćaj.

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.