Velšani slomili nogu kapitenu Irske (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter

Horor povreda Kolmena

Velšani slomili nogu kapitenu Irske (VIDEO)

Reprezentativac Irske Šejmus Kolmen doživio je tešku povredu pošto mu je na utakmici protiv Velsa Nil Tejlor polomio nogu.

Medicinsko osoblje je, uz davanje kiseonika šokiranom fudbaleru, brzo organizovalo prevoz do bolnice, a Nil Tejlor, koji je isključen zbog ovog brutalnog starta, na putu ka svlačionici uputio je izvinjenje pomoćnom treneru u stručnom štabu Republike Irske, legendarnom Roju Kinu.

Nesrećni Irac je slomio nogu, što se odmah vidjelo. Čak ga je saigrač Šejn Long zagrlio u namjeri da spriječi sjajnog desnog beka da vidi užasan prizor. Cio stadion se zaledio od straha, šta će biti sa kapitenom, koji se prodorima uvukao pod kožu navijačima.

"Ovo, očigledno, nije bio najbolji klizeći start na svijetu. Ja ga na sreću ili nesreću, nisam najbolje vidio. Šejmusa smo poslali u bolnicu, vidio sam ga samo na kratko prilikom transporta i... mogu da vam kažem da nije djelovao dobro. Nadam se, iskreno, brzom oporavku. Nadam se da će se on, kao pravi borac, vratiti još jači", rekao je selektor Republike Irske, Martin O'Nil.

Kolman danas će u Dablinu biti podvrgnut operaciji desne noge, prenosi Skaj sports (Sky Sports).

Lijevi bek Velsa Nil Tejlor oštro je startovao nad Kolmanom i tom prilikom mu na dva mjesta polomio nogu.

Start je bio toliko ozbiljan, da je režiser prenosa odlučio da ne pusti usporeni snimak trenutka kada je Tejlor startovao nad desnim bekom reprezentacije Irske i fudbalerom Evertona  -  Kolmanom.

S obzirom na težinu i ozbiljnost povrede Kolman će nekoliko mjeseci odsustvovati s terena.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.