Hrvat zaprosio Ukrajinku pred skoro 30 hiljada ljudi
Foto:Večernji list

Ljubav na Maksimiru

Hrvat zaprosio Ukrajinku pred skoro 30 hiljada ljudi

Duelu Hrvata i Ukrajinaca na tribinama Maksimira u Zagrebu prisustvovalo je 28.000 ljudi. Tokom poluvremena pala je i prosidba.

 Naime, jedan Hrvat odlučio je zaprosi svoju djevojku koja je iz Ukrajine.

"Magdalena, želiš li se udati za mene?", upitao ju je preko semafora, a ona je, naravno, pristala, prenosi Večernji list.

Srećni par dobio je zaslužene ovacije, a nadamo se da će im budući život proteći u sreći kakvu su iskazali prilikom zagrljaja nakon što je vesela Magdalena pristala.

8d712b5ed00e97581e928f42b27e453d

Foto:Večernji list

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske objavili su da je prije, za vrijeme i nakon odigravanja sinoćnje utakmice privedena 41 osoba, javlja Anadolija.

Kako se navodi, riječ je uglavnom o osobama koje su privedene zbog alkoholisanosti, odnosno zbog kršenja zakona o sprječavanju nereda na sportskim takmičenjima.

Domaća reprezentacija slavila je rezultatom 1:0 i tako se približila plasmanu na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.