Za
Foto:Facebook/Severina

Novi hit

Za "otrovane" u ljubavi: Poslušajte duet Severine i Jala Brata(VIDEO)

Nakon što je prije manje od dva mjeseca objavila baladu 'Kao', koja je na YouTubeu dosad preslušana preko 10 miliona puta, Severina je danas tačno u podne na svojoj Facebook stranici premijerno objavila spot za novu pjesmu 'Otrove' - drugi po redu singl s novog albuma.

"Za sve vas koji ste bar jednom ''otrovani'' ljubavlju…  ❤️", napisala je pjevačica.

Svi koji su do sada čuli pjesmu i vidjeli spot, slažu se da je ovo pjesma koja može parirati svjetskoj produkciji te da će biti veliki hit, koji je za Severinu napisao kantautor Jala Brat.

- Pjesma je nastala u par kasnih sati i rađena je samo za Severinu. Iskrena je i ima jasnu poruku u kojoj će se naći svi oni koje je ljubav bar jednom 'otrovala' - rekao je Brat.

17457645101551681627820534498738228560710230n

Foto:Facebook/Severina

Pjesma 'Otrove', za koju muziku i tekst potpisuje Jala Brat, a aranžman KC Blaze, na Severinu baca novo svjetlo, iako je odavno dokazala da je muzički kameleon te da se snalazi u svim  žanrovima.

Ekranizaciju spota potpisuje Petar Pašić, reditelj dosadašnjih Severininih spotova za pjesme 'Sekunde' i 'Silikoni'. 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.