Đoković igra na turniru u Monte Karlu
Novak Đoković

Đoković igra na turniru u Monte Karlu

Prvi reket Srbije Novak Đoković učestvovaće 15. aprila na humanitarnom meču u okviru trećeg mastersa sezone u Monte Karlu, što znači da bi trebalo da učestvuje na turniru u Kneževini.

Novak Đoković ne igra na turniru u Majamiju zbog povrede desnog lakta, ali izgleda da oporavak ide dobrim tokom, tako da bi Srbin trebalo da bude spreman za turnir koji je osvajao dva puta.

Prošle sezone je u Kneževini ispao već u drugom kolu od Jiržija Veselog, stoga brani samo 10 poena.

Sa druge strane, još je neizvjesno da li će prvi igrač svijeta Endi Mari igrati u Monte Karlu.

On je takođe odustao od Majamija zbog desnog lakta. Već sada se zna da neće igrati Rodžer Federer, Kei Nišikori i Gael Monfis.

Turnir u Monte Karlu na programu je od 15. do 23. aprila.

N1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.