Savić: Neriješen ishod ili pobjeda Poljske za nas bi bili veliki uspjeh
Stefan Savić

Vjera u reprezentaciju

Savić: Neriješen ishod ili pobjeda Poljske za nas bi bili veliki uspjeh

Poljska je najjača reprezentacija u našoj grupi, ali i Crna Gora ima svoje prednosti, prije svega jak domaći teren. Zato i mislimo da u nedjelju možemo doći do dobrog rezultata, kazao je u intervjuu za Portal RTCG, Stefan Savić.

„Sokoli“ će protiv Poljske u nedjelju na Gradskom stadionu odigrati utakmicu Grupe E petog kola kvalifikacija za Mundijal.

Savić kaže da bi svaki pozitivan ishod protiv Poljske bio bi dobar, jer se radi o najkvalitetnoj ekipi u našoj grupi.

„Neriješen ishod ili pobjeda za nas bi bili veliki uspjeh. Poljaci su izuzetno jaki, ali i mi imamo naše prednosti, prije svega domaći teren, zato i mislimo da je moguće ostvariti pozitivan rezultat“.

Stefan smatra da će mu u duelu protiv Poljske pomoći i činjenica što je ove i prošle sezone četiri puta igrao protiv Levandovskog  u Ligi šampiona.

„Sigurno da mi kao defanzivcu to olakšava posao. Bolje sam upoznat s njegovim kvalitetima nego ranije, ali isto tako moramo biti oprezni i skoncetrisani svi u posljednoj liniji jer je Robert jedan od najboljih svjetskih napadača“.

Naši fudbaleri su nakon četiri kola kvalifikacija drugi u grupi, s tri boda manje od Poljske, a Savić navodi kako mu je drago što se poslije dužeg vremena vratila vjera u našu reprezentaciju, dodajući da na odličnu atmosferu u ekipi nije uticao poraz od Jermenije.

„Ambijent u i oko reprezentacije je dosta bolji nego u prethodnom periodu svi smo zadovoljni. Takvu atmosferu smo napravili sami zbog dobrih rezultata u dosadašnjem dijelu kvalifikacija. Loš rezultat u Jermeniji uticao je malo na bodovno stanje u našoj grupi ali ne i na atmosferu u ekipi i euforiju u cijeloj Crnoj Gori“, precizirao je Savić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.