Privatni problemi razlog loših rezultata Đokovića
Andre Agasi

Agasi smatra

Privatni problemi razlog loših rezultata Đokovića

Nekadašnji teniser Andre Agasi smatra da srpski teniser Novak Đoković ima privatnih problema koji značajno utiču na njegovu formu.

Istakao je kako Novak zajedno sa svojom ekipom pokušava da sakrije nešto od javnosti.

"Da je problem fizičke prirode, bilo bi očigledno. Ne gubite brzo ukoliko se ne borite sa nekom povredom. U pitanju je nešto emocionalno, mentalno, nešto što se nalazi iza ’kulisa’ i njegov tim zna o čemu se radi", rekao je Agasi.

Naglasio je kako je više nego siguran da će srpskiteniser pronaći rješenje za probleme s kojima se suočava.

"Previše je dobar da ne bi pronašao rješenje za to. Pronaći će pravu formu", rekao je Agasi.

Đoković je loše započeo sezonu, a potom je obnovio i povredu lakta zbog koje je odustao od Mastersa na Majami Openu.

AA

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.