Kaubojke ponovo u modi
Modeli HM

Vestern stil

Kaubojke ponovo u modi

Dobra vijest za dame koje vole "vestern" stil: kaubojske čizmice biće u trendu i ovog proljeća.

Jednostavne i efektne, od obične ili prevrnute kože, u crnoj, braon, brodo ili nekoj svijetlijoj boji, lako se uklapaju uz farmerke i helanke, ali i uz suknje, tunike, elegantne i lepršave haljine, šešire, tašne s resama.

isabelmarantcizmeslika56929902

Izbor modela je veliki, a u zavisnosti od stila odijevanja možete da se opredijelite za čizmice sa nižom ili višom petom, sa visokim ili nižim sarama, špicastim ili zaobljenim vrhom, ili šik modele ukrašene vezom, cvijetnim motivima, resama, nitnama, kaišićima, svetlucavim detaljima, zvijezdicama i šarenim kristalima.

1473845330GUISEPPEZANOTTIAW16171048x700

A da biste i u ovoj "kantri" obući izgledali prefinjeno i elegantno, birajte odjeću neutralnih boja, sa diskretnim šarama.

 

Novosti

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.